onsdag 6. juli 2011

Gode hjelpere

Lill Katrin og Marthe Beate tilbereder dagens middag i en velstelt hage.

Dagen startet med service på alle syklene i Kristiansund og vi kom oss seint av gårde. Derfra gikk turen videre med ferge fra Seivika til Tømmervåg, så bar det avsted til Aure og videre mot Kyrksæterøra. Marthe har med nye dekk klart seg hele dagen uten å punktere.

I dag har vi mange vi vil takke. Først vil vi takke Eva Britt og Olaf for to supre dager, for overnatting, gode middager og noe godt i glasset:) Vi rundet 100 mil  sammen med dere i går! Neste på lista er Sykkelhuset i Kristiansund som var utrolig behjelpelige med sykkelservice på sparket. Til slutt vil vi takke Even Dromnes, en trivelig kar som lot oss slå leir i hagen for natta. Dette setter vi stor pris på! Enda en ting vi har lært underveis er at det ikke alltid er like lett å finne leirplass!

Nå er det leggetid for tusser og troll så vi smetter ned i posen:) Utrolig hyggelig med alle kommentarene, det er både motiverende og moro å lese :)

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg er dødsimponert over dere "jernjomfruer". Tenk, allerede 100 mil! Godt at dere fikk service på syklene og forhåpentligvis slipper unna flere punkteringer.
    Følger med dere hver dag. Stå på!!

    SvarSlett
  2. Helt utrolig!100 mil på en og en halv uke! Det er jo helt rått! På toppen av det hele har jeg nå zoomet ut bildene av dere et par 100 %, men selv med de sterkeste brillene jeg har, klarer jeg ikke å se antydning for noe som helt servicebehov for disse damene :)Her er det stål i bein og armer:)Det er kjempemorsomt og inspirerende å lese bloggen deres og følge etter dere i kriker og kroker på norgeskartet. Ha en kjempefin kveld og god tur videre !! Gørill

    SvarSlett