lørdag 30. juli 2011

Sennalandet

Lill Katrin og mamma på vei mot Sennalandet

I strålende sol midt i Alta sentrum spiste vi en lang og god frokost med ferske bakevarer og kaffe. Omsider kom vi oss på syklene og var klar for dagens etappe som store deler har gått over Sennalandet. Det var godt å komme opp på fjellet og ha sol fra skyfri himmel i motsetning til tåke, som vi tidligere ofte har hatt i høyden. På grunn av et yrende knottliv  her oppe ble lunsjen inntatt i fart, så vel nede i Skaidi, 9 mil etter frokosten, unnet vi oss en lang matstopp. Nå har vi spredt oss selv og alle eiendelene våre utover i en stor lavvo hos fetter Espen og kona ca en mil nord for Smørfjord. Nydelige hjemmelagde fiskekaker ble servert etter en varm dusj. I morgen sykler vi til Havøysund for så å ta Hurtigruta til Honningsvåg søndag morgen.


6 kommentarer:

  1. Hei jenter! Dere er helt fantastiske! Ikke langt igjen nå! Så flotte bllder og veldig kjekt å lese! Ønsker der god tur videre og gleder oss til å høre at dere er vel framme. Klem fra Arild og Nente "og di"

    SvarSlett
  2. Bare ein dag igjen...dere har vært såååå flinke. Og humøret og disiplinen dere har utvist står det virkelig respekt av! Hva skal boka dere skal skrive om opplevelsene og turen hete igjen???? Gleder meg til bilder og historier... :-) tanteklem

    SvarSlett
  3. Takkfor sist...!! Ønsket dere god tur og vinket i tussmørket, dere med hodelykt 24:06.11 kl 24:00.
    Dere kom syklende mot oss i solskinn samme tid 23.07......Rart igrunn...!!Men dere var alle 3 like upåvirket som dere kom tilbake fra en liten sykkeltur i midnattsolens rike...??? Imponert..? Bare forbokstave!!
    Nå gjenstår bare sjarmøretappen, og sykkelturen " Norge på langs " er unnagjort...
    Hipp hipp hurra for dere alle 3, men.... spes " gamlemor " Likevel, dette visste vi var en lett match for dere ....!!

    SvarSlett
  4. Jippi og grattis.... ;-))
    Bilde av dere med "kula" i bakgrunnen.. Velkommen i mål, jenter ;))Og.....ikke minst..VELKOMMEN HJEM !! Mange grattisklemmer fra " ho lille røde...;-)

    SvarSlett
  5. Gratulerer jenter!! Dere har vært flinke,vi er mange som er imponert av dere! Nyt vinen på nordkapp,det er dere vel unt!!
    Hilsen fra Ingeborg H

    SvarSlett
  6. Hallo til alle som følger med på bloggen. Jentene kom fram til Nordkapp i går, og nøt ettermiddag og kveld i strålende Finnmarksvær. Nå er de på vei sørover med Hurtigruta, men har desverre problemer med nettforbindelsen. De ba meg hilse dere alle og si at så snart de kommer seg inn på nettet igjen, kommer bilder og oppdatering. Så får vi smøre oss med tålmod i mellomtiden :-) hilsen tanta

    SvarSlett