mandag 11. juli 2011

Vokt dem for hunden

I Bogen syklet vi inn i Nordland.

Dagen startet med litt dramatikk da en schafer beit mamma i håndleddet, og vi måtte ta turen til legesenteret i Kolvereid. En kjempe hyggelig lege sørget for rask behandling (stivkrampesprøyte og penicilin). Alt vel :). Dagens rute har gått fra Kolvereid til Solstad og videre med ferge til Vennesund. Været har vært fint med sol og litt vind, og vi har hatt to lengre matstopp underveis. Vi krysset grensen til Nordland i dag, og endelig er vi i Nord Norge! Turen vår går langs kystriksveien og vi møter flere og flere syklister for hver dag. Nå har vi slått leir i Vik, tre mil sør for Brønnøysund og vi nyter teltlivet mens vinden herjer utenfor.

2 kommentarer:

  1. huffda, stakar mamma! Ikke bra me sånne ustabile trøndera. Æ å Torunn mistenke at det ikke e syklisten, men dekkskiftern det e nåkka galt med, ettersom det har gått så bra etter at "spesialisten" gjor det;-) Synd æ itj fikk me mæ at dåkk va utafor Namsos, for ellers skoilla æ sendt ut en liten delegasjon te dåkk. Dåkk får ha god tur videre, ser ut som dåkk har en knall tur!
    Heidi, Måselv tannklinikk

    SvarSlett
  2. Uffda !! Håper du sover godt i natt og uten å drømme om ville og gale preriehunder.... og at den allerede nå tusler alene omkring på " de evige jaktmarker "..... Hvis det trengs assistanse, er jeg ikke vanskelig å be... ;O)) Håper på en tur uten dramatikk i morgen ;)) Natta !

    SvarSlett