onsdag 13. juli 2011

I Petter Dass sitt rike

Fotografen har vært litt sløv med bloggkameraet i regnværet i dag, så vi sender med et godværsbilde fra Brønnøysundsområdet.

Dagen i dag startet med besøk på Petter Dass museet på Alastahaug, der vi så på bildespill og var med på omvisning. Fra Alastahaug gikk turen videre til Sandnessjøen. Siden været har vært overskyet med endel regnbyger, og vi kun skimtet skjørtekantene til de sju søstre, tok vi oss god tid i Sandnessjøen. Innhandling av nødvendig utstyr og proviant ble unnagjort, og vi hadde en veldig trivelig kafetur med Kristine Torsdatter (venninne av Lill Katrin).

For første gang på turen spiste vi lunch innendørs mens regnet plasket ned. Først sent på ettermiddagen satte vi oss på sykkelsetet igjen. Turen gikk kjapt unna til Levang, og vi fikk innlagt en real spurt for å nå ferga til Nesna. Dette gikk akkurat! Videre med hurtigbåt kommer vi ikke før tidlig i morgen, så natta skal tilbringes her på Nesna.

1 kommentar:

  1. Hei på dere "jernjomfruer". Vi følger med dere hver dag og er stadig like imponerte. Håper dere fortsetter ytre veien via Valnesfjord og til Saltstraumen. Vanvittig fint--- og så er det atpå til meldt drømmevær fredag og lørdag.
    Stå på--, dere er fenpomenale.

    SvarSlett