torsdag 14. juli 2011

Service i særklasse

Dette har vært dagen for ferjeturer og imponerende service. Kvart over syv i dag tidlig tok vi hurtigbåt fra Nesna til Stokkvågen. Det er vist enklere sagt enn gjort, men takket være et hjelpsomt mannskap gikk dette uten problem. Uoppfordret undersøkte de våre muligheter til å komme til Stokkvågen, og underveis kunne de informere oss om at sørgående båt ville vente på oss på Onøy og ta oss med.

Fra Stokkvågen syklet vi til Kilboghamn, og dagens tredje fergetur tok oss til Jektvik. Videre gikk turen til fergeleiet på Ågskaret. Her ble vi tatt godt i mot av mannskapet som syntes synd på tre våte kråker. De vinka oss ombord på ferga alt for tidlig og serverte varm kaffe. Snakk om luksus:) Fra Forøy syklet vi til Vassdalsvik. Her møtte vi et eldre par fra Sverige som hadde syklet 250 mil til nå, fordelt på Sverige, Finland og Norge. Imponerende!

Nå sitter vi på ferga på vei til Ørnes, en tur som normalt tar 35 minutter, men siden vi var litt uheldige med tidspunktet, får vi nyte tre timer på sjøen. I kveld blir det mathandling på Ørnes, før vi skal sykle syv km til Reipå, der vi slår leir for natta. Til tross for surt vær med mye regn og lavt skydekke har vi skimtet både Svartisen og Trænastaven. Humøret er fortsatt på topp og vi nyter dagene på hjul:)

4 kommentarer:

  1. Kjære vene dere...å ti slår dere leir i natt då?? tanteklem

    SvarSlett
  2. Hei og takk for sist.Endelig har vi fått internett igjen.Etter å ha vært sammen med dere i 2 innholdsrike og flotte dager er vi veldig imponert over hva dere gjør.Sykling,måltider,klesvask,punktering,vått tøy, ferger og alt vær dere må forholde dere til!!!! (vi har jo sett litt av det)
    Likevel ser vi at dere har humør og pågangsmot til å nå helt til topps.!!! Kjempeflott jenter.!
    Klem fra Eva Britt og Olaf

    SvarSlett
  3. Slik det ser ut nå, med godt humør og spreke kropper, blir turen opp til Nordkapp en lek :)Så da kan dere jo bare sykle dobbelt så langt de neste dagene slik at Marthe kommer hjem til BØ:) Neida..Jeg unner dere alle tre denne ferien! Nyt hvert sekund av denne friheten! Opplevelsene dere får sammen nå har dere selv skapt - så da passer det vel med noen visdomsord til slutt:

    "Utfordringer konstrueres gjennom drømmer, og når drømmer realiseres og blir til virkelighet, så ser du hva som blir mulig for deg. For alt er mulig - hvis du vil". :)

    SvarSlett
  4. Slutter meg til Gørans fine og gode ord og ønsker dere mange " gyldne øyeblikk " sammen ...

    Så sant,så sant Gøran.. Du er god du !!!

    SvarSlett