fredag 8. juli 2011

Ooops... ingen butikk??

Nå er vi kommet til Nord Trøndelag, og har slått leir omtrent 3 mil før Malm. Dagens første etappe gikk til Flakk. Der tok vi ferga over til Rørvik før vi fortsatte mot Malm. Planen for dagen var å ta en tidlig kveld med god middag, men når det er langt mellom butikkene («tja...6-7 mil» som karen vi spurte sa) og planlegginga er så som så, er det godt å ha en Real Turmat i sekken og at mammas energipose fortsatt er full av sjokolade;) Etter tre dagers sykling og nesten 30 mil kan vi med glede informere om at Marthe har vært punkteringsfri. I morgen setter vi kursen mot Namsos. God natt!

4 kommentarer:

  1. Oj, det hørtes litt stusseli ut. Men da håper jeg dere finner en gourmet butikk i morra, og unner dere en enda bedre middag da ;-) Vi følger med hver dag, med høytlesing for Besta :-)Torhild var innom i dag, og fortalte at hun sjekker inn med dere hver kveld også... Natta...Onkel Einar sier "natta" også...

    SvarSlett
  2. I dagens TP er dere jamen kommet med i lørdags-kryssordet. Dere begynner å bli kjendiser på lokalplanet. Stå på, vi heier på dere hver dag!!

    SvarSlett
  3. Skal ta vare på alt offentlig som blir skrevet om der,,,, Bare pos , Marit !! Dere er på veg til Narvik mens andre igjen til NY og enda lenger... Stille på "gamleveien " nå !! Ønsker dere en fin tur både idag og i morgen og hører finværet er i Nord Trøndelag.. ;)) hurra,;O)) En kiosk eller en landhandel håper jeg dukker opp langs sykkelruta idag... ogja, her sjekkes det også inn hver kveld,, Natta ....

    SvarSlett
  4. Moro å følge dere på veien nordover. Ikke minst fordi vi fulgte sønnen vår Helge (tremenning) på hans vei sydover fra Nordkapp for noen uker siden (turkamera.blogspot.com). Han ankom Lindesnes dagen etter dere dro, og mener han vinket til dere på Evje lørdag kveld for et par uker siden. Ha en flott tur videre, dere har mange gode opplevelser foran dere.
    Hilsen Kari og Halvor i Arendal

    SvarSlett